Fjellerupby.dk

 

 

 

 

 

 


Team Fællesspisning

FÆLLESSPISNING AFLYST I OKTOBER

Vi må desværre endnu engang aflyse fællesspisningen, set i lyset af den nuværende situation samt myndighedernes skærpede regler. 

Der bliver derfor ingen fællesspisning i forbindelse med STØT BRYSTERNE, som ellers var planlagt til 7. oktober 2020. 

Vi håber på, at vi snart kan komme på banen igen og få gang i gryderne. Men indtil da, pas godt på Jer selv, og vi ses forhåbentlig snart. 

Masser af madhilsner

Team Fællesspisning Fjellerup

Bente, Edel og Thorbjørn


 

Ekstraordinær Menighedsrådsvalg i Fjellerup

Fjellerup Kirke

 

 

Menighedsrådsvalg i Fjellerup sogn!

Ved menighedsrådsvalget i konfirmandstuen d. 15. september lykkedes det ikke at få valgt et menighedsråd for de næste fire år. Af det nuværende menighedsråd fortsætter Peter Westrup og Birthe Thomsen, mens Søren Aabenhus, Anne Lis Ladefoged og Børge Larsen har valgt at stoppe.

For at Fjellerup menighedsråd kan fortsætte som et selvstændigt menighedsråd, skal der vælges fem medlemmer, hvilket betyder, at der er brug for tre fjellerupborgere mere til at indtræde i menighedsrådet de næste fire år. – Derfor denne opfordring til at deltage i den ekstraordinære valgforsamling d. 6. oktober kl. 19:00 i konfirmandstuen.

 Overvejer du eventuelt at give lidt af din tid til at arbejde med vores kirkes anliggender de kommende fire år, eller har du bare lyst til at høre om, hvad et menighedsråd i Fjellerup egentlig laver, er du hjertelig velkommen.

 Venlig hilsen, Fjellerup menighedsråd – Anne Lis Ladefoged, Birte Thomsen, Søren Aabenhus, Peter Westrup, Michael Pilgaard, Børge Larsen.

 


  

   ORIENTERING FRA

Team Fællesspisning Fjellerup.

 

15. oktober tilmelding til fællesspisning i november.

4. november fællesspisning

15. november tilmelding til fællesspisning i december.

9. december fællesspisning Julemad

10. december fællesspisning Julemad

 

Vi håber, I har forståelse for de nye datoer. Vi glæder os til at se Jer alle igen, pas nu godt på Jer selv og hinanden. Hav en rigtig dejlig sommer.

 

Med kærlig madhilsen

Bente, Edel og Thorbjørn