Annoncer
Efterårsprogram 2018

Program 
 
 
18. august (Lørdag) Rengøring i missionshuset Vi mødes til rundstykker kl. 9.30 og går derefter til den med rengøring af missionshuset.
 
 
 
3. september Møde v. Henrik Dideriksen, Skive  Emne: Den som har ører, skal høre. 
 
 
 
4. oktober (Torsdag) Oktobermøde i Bregnet kirke og Rønde missionshus Taler: Esper Thidemann, Tilst Emne: Dåbens kraft. 
 
 
 
5. november Møde v. Tom Skuldbøl, Fjellerup  Emne: Lov og evangelium / Det koster alt og det er gratis.
 
 
 
 
 
 
15. november (Torsdag) Efterårsmøde i Vivild v. Jørgen Block Emne: Nadverens styrke
 
 
 
3. december Møde v. Christian Pedersen, Århus Emne: Guds fulde rustning Ef. 6,10-18
 
 
 
7. december Familieaften med fællesspisning Tale for børnene v. Steen Palmqvist, Assentoft.
 
 
Til eftertanke: I min barndom var jeg på ferie hjemme hos mine bedsteforældre i Nimtofte sammen med mine kusiner. På væggen i det værelse hvor vi sov, hang en plakat med en smuk skovsti, hvorpå der stod: “Dine ord er en lygte for min fod, et lys på min sti.” At Guds ord, altså bibelen er en lygte for min fod og et lys på min sti betyder, at bibelen virkelig er den levende mægtige Guds ord til os mennesker. Heri findes hans vilje og retningslinjer for et godt menneskeliv. I bibelen bliver Jesus kaldt mange ting, bl.a. Vejen, Gud Ord og Lyset. Det er godt at vandre på livets vej sammen med Jesus. 
Skrevet af Bente Hansen
 
Indre Mission i Fjellerup er en folkekirkelig forening, som hviler på det evangelisk lutherske grundlag.
 
Vi er et fællesskab af kristne, som samles omkring sang, forkyndelse, bøn, kaffe og hygge. Vi har besøg af talere fra forskellige sammenhænge.  Vi håber, at alle må føle sig rigtig velkommen uanset tilhørsforhold. 
 
 
Enhver er hjertelig velkommen!!!
 
Møderne er som regel den første mandag i måneden kl. 19.30 og de foregår i Fjellerup Missionshus.  Er der ændringer i dette, vil det fremgå af programmet. De øvrige mandage kl. 19.30 er der bedemøde hos Tove og Hans Jørgen Larsen, Strandparken 42. 
 
Der er kvindefællesskab en hverdagsaften om måneden fra 19.30 – 21.00 rundt i private hjem. For mere info kontakt Bente Hansen
 
Har man forslag eller spørgsmål, kan de rettes til bestyrelsen for Indre Mission i Fjellerup.
 
Formand: Birthe Willumsen (bmwillumsen@gmail.com)        23322556 Næstformand: Bente Hansen (bentekhansen@gmail.com)     25139512 Kasserer: Flemming Kousholt (fl.kousholt@nrdn.dk)      30247679 Sekretær: Tove Larsen (tove04de@gmail.com)               26855686 Menigt medlem: Alis Rose Stenholt (stenholtx5@gmail.com) 61780861 
 
Har man lyst til at give en gave til Fjellerup Indre Mission, kan man benytte følgende kontonummer: 7301-0001080154 (Husk cpr-nr. hvis du ønsker fradrag)
 
 
Velkommen til Mandagsmøder Efteråret  2018
 
Arrangeret af Indre Mission i Fjeller