Annoncer
Forårsprogram 2017

Program

2. januar:  Møde med emnet ”Bøn” v. Flemming Kousholt. Efter mødet afholder vi generalforsamling – alle er velkommen.  

8. – 15. Januar Alliancebedeuge (alle aftener kl. 19.00) 9. januar v. IM Fjellerup 10. januar v. IM Fjellerup 11. januar v. Fjellerup Valgmenighed 12. januar v. sognemenigheden (i Fjellerup kirke)  

6. februar  Møde v. Ingolf Henoch Pedersen, Randers Emne: ”Ezra”  

23. februar  Bibelkursus i Vivild. Taler: Torben Mathiesen, Gjern – Pædagogisk konsulent i Foreningen af Kristne Friskoler (FKF) (særskilt program)  

6. marts  Møde v. Søren Stidsen, Trige Emne: ”Kong Manasse”  

9. marts (torsdag) Møde i Vivild v. Bodil og Peter Lanting fra Promissio  

30. marts  Årsmøde i Ørum sognegård. Taler: Grethe Friberg  3. april  Møde v. Flemming Hansen, Århus Emne: ”Adam” (1. mos. Kap 1-6)   

1. maj Møde v. Svend Åge Jacobsen,  Emne: ”Abel – ham der taler, skønt han er død”  

4. maj Forårsmøde i Rønde. Taler: Daniel Lind, Århus  

12. juni  Bibelaften (kl. 19.00) v. Poul Erik Hansen, Farsø Emne: ”Josef” (fordelt på 2 lektioner a´ 45 minutter)  17. juni Rundstykkefest i Fjellerup Missionshus v. Bent Molbech  

 

Til eftertanke: I Johs. Åb. 4 v1 står der følgende: ”Derefter så jeg, og se, en dør var åben ind til himlen.” Johannes fik lov til at kigge ind gennem en dør, som var åben. Den skulle ikke først lukkes op. Nej, den var åben.  Den første kristne martyr; Stefanus, fik lov til at se det. Inden han blev stenet til døde, sagde han: ” Nu ser jeg himlen åben.” (Ap.ger.7,56) Som Guds barn lever du under en åben himmel. Hvor er det stort. Himlens dør skal ikke først åbnes, når du står foran den. Nej, den er allerede helt åben. Og hvem har så åbnet døren til himlen? Jo, det har Jesus gjort. Han har lukket den op. Og der er intet i hele verden, der kan lukke den i igen.  Når det hele går godt og du glemmer den åbne dør til himlen, da står døren til himlen fortsat åben. Og når livets mørke skyer hænger over dig og du ingen udvej ser, så står døren til himlen fortsat åben. Alle forhindringer mellem dig og Gud har Jesus fjernet, da han satte sit liv til og døde på et kors på Golgata. Lever du et liv sammen med Jesus, så kan al din synd og alle dine svigt ikke lukke den. Tænk engang, du lever under en åben nådehimmel på grund af det, som Jesus gjorde for dig. Og engang skal du gå ind i hans rige gennem den åbne dør til himlen og tilbringe evigheden sammen med ham.

  Indre Mission i Fjellerup er en folkekirkelig forening som hviler på det evangelisk lutherske grundlag.

 

Vi er et fællesskab af kristne, som samles omkring sang, forkyndelse, bøn, kaffe og hygge. Vi har besøg af talere fra forskellige sammenhænge.  Vi håber, at alle må føle sig rigtig velkommen uanset tilhørsforhold.