Annoncer
Gravsted 713 Erhardt Møllers familie

 

Gravsted nr. 713

 !. billede.png            gravsten Erhart.png    

På sydsiden af Fjellerup Kirke i næstsidste række gravsteder ud mod markerne og i nærheden af ”bagudgangen” fra kirkegården står en høj gravsten af marmor med følgende navne:

Cecilie Møller født d. 26.12.1907og død d.23.05. 1936

Erhardt Møller født d.02. 12 1906 død d.28.03. 1967

Per Møller født d. 23.05. 1936 og død d.06.02. 1937

 

Hvis man kigger nærmere på de forskellige datoer vil man opdage hvilken tragedie, der skjuler sig bag dem.

Cecilie dør i forbindelse med fødslen af Per og drengen dør knap 9 måneder senere af lungebetændelse.

Han var ellers sat i pleje hos Erhardts ældste søster, Pouline, der var sygeplejerske, men på det tidspunkt, 1937, kunne der ikke stilles meget op mod lungebetændelse.

 

Samtidig med disse begivenheder måtte Erhardt også stå for driften af den røde ca. 300 år gamle bindingsværksgård på Fjellerup  Bygade 1.

Til at hjælpe sig med husholdningen og driften af gården bad han sin yngste søster, Ellen og hendes mand, Niels om at hjælpe sig, hvilket de så gjorde lige til Erhardt døde.

Som sin far Peder Møller havde Erhardt en del tillidsposter, idet han allerede i 1928 sammen med andre unge startede Fjellerup Idrætsforening, som han gennem årene fulgte tæt. Derudover var han en årrække formand for Fjellerup Mejeri.

Erhardt Møller var en utrolig vellidt borger i Fjellerup og udadtil virkede han glad, men af og til oplevede hans nærmeste, hvordan han undertiden forståeligt nok havde sine nedture – livet havde ikke altid været god ved ham.

Erhart m familie.png

 

Erhardt Møller yderst til højre, med forældre og søskende. Til venstre for Erhardt står den nævnte søster Ellen