Annoncer
Kunststien ved Kattegat - Broen over Sortå

DSC_0027 Text.jpg

I 2017 er Aarhus udnævnt til Europæisk kulturhovedstad, dette involvere Regionen og dens 18 kommuner.

Mere end nogen andet handler Aarhus 2017 om: Det at gentænke… Aarhus 2017 vil omdanne Region Midt til et kulturelt laboratorium, hvor alternative løsninger kan spire og gro (fra hjemmesiden Aarhus 2017)

I den forbindelse er der afsat 200.000 kr. til et projekt i 4-6 landsbyer under temaet ”gentænke landsbyer i landsbyklynger”

Bønnerup og Fjellerup har fået 35.000 kr. til et kunst- og kulturprojekt vores landsbyer imellem.

Vi er en gruppe frivillige borgere fra Fjellerup/Bønnerup der gennem den sidste årstid har arbejdet sammen om forskellige kulturaktiviteter i begge byer samt en fælles kunstudstilling langs strandstien dem imellem i sommeren 2017.Der er i den forbindelse blevet taget kontakt til forskellige kunstner, kunsthåndværkere og daginstitutioner og flere har sagt ja til at udstille langs stien. Hver kunstner vil få en ”plet” – en på forhånd udvalgt (af gruppen) område, til disposition.

Vi har kaldt udstillingen ”Broen over Sortå”, så selvfølgeligt vil et af værkerne være en bro over Sortå, og vi ser broen som et stærkt symbol og bindeled mellem vores byer.

Vi arbejder desuden med forskellige udstillinger og events i henholdsvis Bønnerup og Fjellerup i sommeren 2017, og håber i den forbindelse på stort opbakning… Jo flere vi er jo mere spændende og sjovt vil hele projektet blive.

Udstillingen åbnes af borgmester Jan Petersen og godsejer Michael Iuel fredag den 30. juni kl. 15 ved Sortå. Man kan møde op på P-pladsen for endden af Klitvej i Fjellerup, så går vi i samlet flok til Sortå. Start kl. 14.30

Fra Bønnerup-siden starten man ved TREÅ.Start kl. 14.30

Vi glæder os til at se jer J